Így telepítsd a Bitdefender szoftvert:

1. Azon a számítógépen, ahol telepíteni szeretnéd a Bitdefendert, a böngészőbe (Chrome, Firefox, Opera, Edge stb.) írd be: https://central.bitdefender.com

2. Az oldal közepén a "Create one" szövegre kattintva kell létrehoznod egy fiókot, beírva a saját adataidat (név, e-mail cím) és egy szabadon választott jelszót. Javasoljuk, hogy a jelszavadban legyen kis- és nagy betű, illetve szám és speciális karakter, mint pl: #, &, @, %

3. Belépés után a bal oldali menüsávban kattints a "My Subscription" menüpontra.

4. A jobb felső sarokban megjelenő "Activation Code" feliratú gombra kattintva add meg az aktiváló kódot.

5. A bal oldali menüsávban válaszd a "My Devices" menüpontot.

6. A file megnyitása után a felugró ablak bal sarkából érdemes eltávolítani a pipát a "Termék jelentések küldése" mellől, így még gyorsabb lesz a szoftver használat közben.

7. Az ablak jobb alsó sarkában kiválaszthatod, hogy milyen nyelven szeretnéd használni a szoftvert. Az opciók között találod a magyart is.

8. Kattints a "Telepítés" gombra és ezzel megkezdődött a Bitdefender végpontvédelem telepítése.

9. Ha az eszközödön korábban használtál más antivírus szoftvert, azt a Bitdefender eltávolítja. Ez egy automatikus folyamat, Neked nem kell vele foglalkoznod.

10. A telepítéskor lehet, hogy a számítógépedet újra kell indítani, illetve lehetőséged van arra, hogy a Bitdefender átvizsgálja az eszközödet. Ezt javasoljuk, viszont készülj fel arra, hogy ez hosszabb időt vehet igénybe.

Eseménymentes használatot kívánunk!


Hírlevél feliratkozás